Klubin tiedote 01/2016 – Klubin 106. toimintavuosi alkaa

Etusivu » Ajankohtaista » Klubin tiedote 01/2016 – Klubin 106. toimintavuosi alkaa

Hyvää alkanutta vuotta ja tervetuloa mukaan. Klubi pyrkii toiminnallaan virkistämään paikkakunnan sosiaalista elämää ja sen ohessa tukemaan kulttuuria eri muodoissaan. Toinen keskeinen tehtävä on ”yhtiön” perinteen vaaliminen ja esille tuominen. Näistä teemoista rakentuu myös alkavan vuoden toimintasuunnitelma.

Vuosi alkaa pirteässä talvisäässä ja siihenhän sopii mainiosti Klubin perinteinen blinijuhla. Blinejä nautitaan perjantaina helmikuun 19. päivä uudelleen avatulla Kymin Huvilalla.

Myöhemmin keväällä teemme tekniikan historiaan liittyvän retken Valkeakoskelle. Toukokuussa ovat vuorossa vappubrunssi ja äitienpäivälounas. Kesäkuussa suunnataan kulttuuriaiheinen kesäretki pääkaupunkiseudulle.

Elokuussa klubilla syödään rapuja ja samassa yhteydessä on ehkä muutakin mielenkiintoista ohjelmaa. Syksyllä iltojen pimentyessä luomme katsauksen yhtiön historiaan elävien kuvien muodossa.

Marraskuun toisena viikonloppuna on perinteisesti vietetty klubin vuosijuhlaa. Tänä vuonna juhla muuttaa muotoaan ja tapaamme big band tanssiaisten merkeissä. Luvassa on paitsi ison orkesterin soittoa ja hyvää musiikkia myös daamien pukuloistoa ja komeita kavaljeereja – tietenkin tanssin pyörteissä.

Klubi toivottaa niin nykyiset ja kuin uudetkin jäsenet tervetulleiksi alkavaan vuoteen. Jäsenenä kannatat tavoitteitamme ja toimintaa. Pääset osalliseksi jäseneduista ja voit tuoda myös omia vieraitasi mukaan klubin tilaisuuksiin.

Viestimme kotisivuillamme tarkemmin tulevista tapahtumista.

 

Klubin hallitus