Klubin tiedote 03/2020 – Kesätervehdys

Etusivu » Ajankohtaista » Klubin tiedote 03/2020 – Kesätervehdys

Hyvät klubilaiset, COVID-19 viruksen takia säädetyt rajoitukset ovat väliaikaisesti hiljentäneet myös klubimme toiminnan.

 

Mainiot blinijuhlat ehdittiin järjestää Koskelassa helmikuussa ennen poikkeusolojen alkua. Sen jälkeen jouduimme perumaan kesän alkuun suunnitellun retken Kotkaniemeen ja Lemille.

 

Aivan tavaton ei vallitseva tilanne kuitenkaan ole 110 vuotta täyttävän yhdistyksemme historiassa. Juuri sisällissodasta toipunut kansakuntamme ja tuolloin noin 10-vuotias klubimme kohtasivat vuosina 1918 – 1920 riehuneen espanjantaudin, joka surmasi kymmeniä miljoonia ihmisiä. Myöhemmin ovat tulleet aasialainen vuonna 1957, hongkongilainen 1968, moskovalainen 1977 ja sikainfluenssa 2009. Vaikka vanha sanonta: ”jos ei terva, viina ja sauna auta, on tauti kuolemaksi” sisältää useamman käyttökelpoisen vinkin, emme ole halunneet jäsentemme hengen vaarantuvan toimintamme vuoksi. Tautitilanteen edetessä ja maan hallituksen linjausten tarkentuessa on myös yhdistyksemme hallitus linjannut toimintaa uudelleen.

Klubin hallitus on päättänyt perua elokuu 22. päiväksi suunnitellun rapujuhlan. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö jäsenistöä kannustettaisi omatoimisesti keittämään rapuja ja niistä nauttimaan. Mikäli rapujen saanti mietityttää kehotamme suuntaamaan askeleet Kouvolan kauppahalliin luotetun hovihankkijamme pakeille.

Kesäkuussa peruttu retki presidentti Svinhufvudin syntymäkotiin Kotkaniemeen Luumäelle ja sen jälkeen särän pauloihin Lemille järjestetään lauantaina 5.9. Ohjelmasta ja aikataulusta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Perjantaina marraskuun 13. päivänä järjestetään Kymin virkamiesklubin 110-vuotis juhlaillallinen. Tapahtumasta tarkemmin myöhemmin, mutta merkitse ajankohta jo nyt kaleteriisi.

Syksyn elokuvailtapäivä siirtyy lähemmäs joulua. Työnimellä ”paperikoneet Kuusankoskella” oleva tapahtuma järjestetään lauantaina 12.12. Myös tähän palataan tarkemmin myöhemmin.

Näissä merkeissä klubin hallitus toivottaa kaikille jäsenilleen mitä parhainta kesää. Emme anna vallitsevien olosuhteiden lannistaa vaan palaamme syksyllä takaisin aktiiviseen toimintaan.

Klubin hallitus