Klubin tiedote 07/2017 – Arvokas juhlatilaisuus Kuusankoskella

Etusivu » Ajankohtaista » Klubin tiedote 07/2017 – Arvokas juhlatilaisuus Kuusankoskella

Kaatuneiden muistopäivänä 21.5.2017 paljastettiin Kuusankoskella Kymin Osakeyhtiön palveluksessa Kuusankosken tehtailla olleiden sankarivainajien muistotaulut.

Akateemikko Wäinö Aaltosen ja hänen poikansa arkkitehti Matti Aaltosen suunnitteleman Läpi tulen-patsaan yhteyteen toteutetut muistotaulut on suunnitellut arkkitehti Anssi Junkkari. Itse patsas on paljastettu 28.9.1958.

Keväisen kauniissa ilmassa pidetyn tilaisuuden juhlapuheen piti kenraalimajuri Juha Kilpiä. Yhtiön seppeleen laskivat Markku Laaksonen ja Matti Laaksonen. Paljastustilaisuuden jälkeen Koskelassa järjestettyyn valokuvanäyttelyyn ja kahvitilaisuuteen osallistui myös puolustusvoimien komentaja kenraali Jarmo Lindberg.

Sankarivainajien joukossa on myös Kymin Virkamiesklubin jäseniä minkä johdosta Klubin hallitus osallistui lähes kokonaisuudessaan tilaisuuteen.

Alla kuvia tilaisuudesta. (Kuvat Eero Tamlander) Saat kuvat suuremmaksi klikkamalla. {gallery captions=boxplus.caption rows=4 orientation=vertical height=120}tiedotteet/tiedote072017_pics{/gallery}